Toimitusperiaatteet

Styluksella ei ole vakituista päätoimittajaa. Lehden vastaavina toimittajina toimii toimituskunta. Toimituskunta tekee lehden sisällölliset linjaukset.

Vuoden 2020 toimituskunnan jäseninä ovat kustantajan/julkaisijan KUVIS ry:n lisäksi edustajat Aalto-yliopistoston kuvataidekasvatuksesta, Lapin yliopistoston kuvataidekasvatuksesta sekä Lasten ja nuorten kuvataidekoulujen liitosta. Toimituskunta toimii samalla vuonna 2020 toteutettavan muutoksen ohjausryhmänä: harvoin ilmestyvä painettu lehti muuttuu joustavammaksi ja ajankohtaisesti reagoivaksi verkkojulkaisuksi. Samalla se kokoaa koko kuvataidekasvatuksen kentän samaan julkaisuun – tekee näkyväksi sen, mitä nykykuvataidekasvatus ja visusaalisen kulttuurin kasvatus ja opetus  eri kouluasteilla ovat. Tavoitteena on tuoda esiin kuviksen koko laajuus, ruohonjuuritasolta yhteiskunnalliseen vaikuttavuuteen!

Toimituskunta ottaa mielellään vastaan ideoita teemoista ja jutuista sekä valmiita juttuja ja kuvia.Toimituskunnan tavoittaa yhdellä osoitteella stylus [ät] kuvis.fi.  Tarjoa rohkeasti idoitasi ja juttujasi!

Toimituskunta 2020 –

Mirja Hiltunen, Lapin yliopisto

Anniina Koivurova, Lapin yliopisto

Tiina Pusa; Aalto-yliopisto

Eliisa Sorvali, Lasten ja nuorten kuvataidekoulujen liitto

Katja Uksila, Kuvataideopettajat KUVIS ry

Erja Väyrynen, Kuvataideopettajat KUVIS ry (myös lehden toimitussihteeri)